+34 872 72 32 82 Dilluns - Divendres 9:00 - 17:00
Av. Lluís Companys 57-59, Local B· 17180 Vilablareix (Girona)

Escape Room Educatiu per Emprenedors

Vols impulsar el teu negoci però no saps per on començar? Tens la idea però et costa passar-la a projecte? Coneixes els passos que has de seguir per crear el teu propi negoci? Ets conscient dels riscos que has d’assumir?

No et preocupis, nosaltres t’oferim assessorament sobre com ser emprenedor de forma lúdica i amena. Mitjançant  el nostre escape room educatiu t’oferim eines i estratègies per engegar un projecte i saber gestionar-lo.

No havies pensat mai en fer un Escape Room educatiu per a emprenedors? mcempreses t’aporta la millor alternativa: L’ESCAPE ROOM PER L’EMPRENEDORIA.

En què consisteix?

L’Escape Room Educatiu per a emprenedors està dissenyat per donar resposta a totes les incerteses i inseguretats sobre la creació d’un negoci. Resolent els reptes i els enigmes que s’han de desxifrar coneixeràs de forma pràctica com convertir una idea de negoci a projecte, i de projecte a empresa. Com impulsar el teu negoci, saber gestionar-lo i la importància de la digitalització i de les estratègies de Màrqueting Digital.

L’Escape Room Educatiu per l’Emprenedoria et dóna les claus per poder emprendre d’una forma molt pràctica. A part de conèixer la part d’emprenedoria necessària, l’escape et permetrà aprendre un conjunt d’actituds, habilitats i destreses per aconseguir l’èxit en qualsevol projecte empresarial. Et donem competències emprenedores per iniciar-te en la aventura de ser emprenedor!

Perquè contractar el nostre Escape Room Educatiu per l'Emprenedoria?

Perquè tens la oportunitat de  conèixer de manera engrescadora com donar vida al teu somni, al teu projecte i com mantenir-lo al llarg del temps.

Perquè som flexibles i ens adaptem fàcilment segons la ubicació. El nostre escape room no es fix, sinó que és portable. Disposem d’un escape room fàcil de desplaçar per implantar-nos en diversos entorns i poder “jugar” en qualsevol habitació.

Continguts i competències:

-Els 3 estats de l’emprenedoria: Com passar d’idea de negoci a projecte, i de projecte a empresa
-Com estructurar el negoci i afiançar-ne les base
-Com impulsar el negoci i la seva gestió
-Com digitalitzar-te
-Dissenyar estratègies de màrqueting digital per donar visibilitat al teu projecte i/o negoci.
-Aprendre com resoldre un “Canvas”
-Competències emprenedores: Habilitats i destreses que cal tenir per crear i mantenir la teva pròpia empresa.
-Competències personals: Potenciar la lògica, la creativitat i l’enginy.

A qui està destinat? Qui el pot contractar?

Coworkings i Vivers d’Empreses.

El sector públic com Ajuntaments, Cambres de Comerç  i Consells Comarcals que realitzen cursos d’Emprenedoria i volen oferir aquesta activitat innovadora com a complement dels seus continguts.

Per esdeveniments com fires i congressos d’emprenedoria.

Hola, en què et podem ajudar? 😍
Powered by