+34 872 72 32 82 Dilluns - Divendres 9:00 - 17:00
Av. Lluís Companys 57-59, Local B· 17180 Vilablareix (Girona)

Escape Room Educatiu per Empreses

Escape Room Educatiu per Empreses

Creus que la teva empresa necessita creixer? T’agradaria augmentar  les teves possibilitats de mercat però no saps per on començar? Encara no t’has digitalitzat i creus que no ets suficient visible per a tots els públics?  Són important les xarxes socials per donar-te a conèixer?

I si el problema es troba en l’ambient de treball: Creus que els teus empleats necessiten motivar-se? Necessites una eina per engrescar-los i que tinguin ganes de venir a treballar? Creus que falta comunicació interna entre els treballadors i/o membres del teu equip?

No et preocupis, nosaltres t’oferim assessorament sobre com impulsar el teu negoci, t’oferim  diferents tècniques i estratègies per fer-lo créixer i fer-lo visible. A més, mitjançant l’escape room potenciem i creem equip entre tots i cada un dels integrants d’una empresa, reforcem llaços i potenciem la confiança mútua. També t’ajudem a acostar-te al treballador, a conèixer-lo i a saber com es desenvolupa en situacions d’estrès.

No havies pensat mai en fer un Escape Room Educatiu per empreses? mcempreses t’aporta la millor alternativa: L’ESCAPE ROOM PER EMPRESES.

En què consisteix?

L’Escape Room Educatiu per empreses està dissenyat per fer créixer  l’empresa i donar-li més visibilitat. Resolent els reptes i els enigmes que s’han de descobrir, els participants aprendran quins aspectes claus han de millorar per impulsar el seu negoci i aconseguir mantenir-lo. Conèixer com  poder expandir-lo i com augmentar les vendes i els clients és clau per una bona projecció de futur.

A més, l’Escape Room Educatiu no només és útil per potenciar les relacions entre companys, sinó que l’empresari/a pot conèixer més com es desenvolupen els seus treballadors quan tenen conflictes; com els solucionen, les habilitats i competències que tenen, els defectes, com actuen en moment de frenesí, etc.

Un altre aspecte a destacar és que no només obtindràs facilitats per impulsar un negoci, sinó que també intervindrá com a eina per treballar la comunicació interna dels treballadors, les relacions laboral, fomentar el treball en equip i la cohesió.

Perquè contractar el nostre Escape Room Educatiu per empreses?

Perquè tens la oportunitat de conèixer de manera engrescadora com fer créixer el teu negoci.

Perquè som flexibles i ens adaptem fàcilment a diverses ubicacions. El nostre escape room no és fix, sinó que és portable. Disposem d’un escape room fàcil de desplaçar per implantar-nos en diversos entorns i poder “jugar” en qualsevol habitació.

Continguts i competències:

-Assessorament sobre com fer créixer el negoci
-Oferir una nova projecció de futur al negoci, ampliant vendes i aconseguint nous clients
-Com digitalitzar-te i arribar a nous mercats
-Reestructurar el negoci segons les necessitats de cada empresa
-Dissenyar estratègies de Màrqueting Digital per donar visibilitat al teu projecte i/o negoci.
-Aprendre a resoldre un “Canvas”
-Potenciar la comunicació interna de l’empresa. Fomentar que hi hagi un canvi en les relacions laborals i crear un bon clima de treball.
-Conèixer els rols en la resolució de conflictes. Conèixer els diferents rols que ocupen els treballadors en l’empresa i analitzar com actuen davant el frenesí del “joc” per poder implantar-ho a com actuen davant un problema en l’empresa.
-Competències personals: Potenciar la lògica, la creativitat i l’enginy.

A qui està destinat? Qui el pot contractar?

L’empresa que vol continuar creixent i necessita aprendre les claus actuals per millorar el seu negoci.

L’empresa que vol potenciar la comunicació interna dels seus treballadors, la cohesió i el treball en equip.

Hola, en què et podem ajudar? 😍
Powered by