fbpx
+34 972 18 32 78 Dilluns - Divendres 9:00 - 17:00
Pic de Peguera, 11 · Despatx A·1·16a · Ed. Giroemprèn · PCiT UdG · 17003 Girona

 

Cursos i tallers

Formació

Valor afegit

Una filosofia de treball pròpia i propera que fa que la part professional del nostre equip de formadors es reforci amb una bona comunicació per transmetre de forma entenedora la matèria que s’ imparteix en els nostres cursos.

Donem al col·lectiu del nostre equip eines que ens uneixen per garantir sempre una formació de qualitat i orientada a les necessitats del mon empresarial actual i futur.

La nostre metodologia es basa en la nostra experiència , en la pràctica del dia a dia, en l´actualització del material docent i en la senzillesa en el tracte.

Personalitzem els cursos en base a les necessitats dels alumnes i la demanda del mercat laboral.

La docència és la nostre gran passió i cal fer-la de manera pràctica i molt comunicativa per tal d’arribar a cada un dels perfils dels alnes als que anem dirigits.

Missió

Posar en contacte la demanda formativa de les empreses, emprenedors, autònoms, sector públic i particulars de les comarques de Girona, Osona i Maresme, amb una oferta formativa de professionals amb capacitat per poder cobrir-la. Objectiu: equip de professionals en docència.

A mcempreses pretenem la professionalitat de la docència i la formació. Cal treballar des de la proximitat a l’empresa, als emprenedors i als futurs professionals. Cerquem la màxima qualitat formativa i docent.

Tenim experiència, coneixem les necessitats de formació del mercat. Creem ponts de comunicació entre professionals. Especial atenció i seguiment de l’alumne.

Els nostres valors com a formadors:

  • Experiència
  • Proximitat
  • Realisme
  • Adaptació a les circumstàncies
  • Dinamisme
  • Simpatia en el tracte amb la gent i les empreses.

Formació dirigida als emprenedors

És el nostre producte estrella. Formació basada en els aspectes més pràctics i analítics que necessita el futur nou empresari per entendre el funcionament empresarial tant a nivell tècnic com operatiu en les diferents àrees.

El nostres objectius en aquest tipus de formació són:

  • Que l’emprenedor en tot moment disposi d’eines per analitzar si el seu projecte és viable, quina inversió necessita, com s’ha de finançar de forma correcte i de quina manera ha de comercialitzar el seu producte o servei sempre i quan hi hagi un mercat pel mateix.
  • Que l’emprenedor trobi en el nostre equip el suport tècnic i professional que necessita en les diferents àrees de desenvolupament especialment durant els primers anys.
  • Que l’emprenedor trobi en nosaltres un punt de seguiment en el seu camí empresarial.
Cada dos mesos una newsletter

Vols estar informat dels cursos?

Vols saber quan i a on fem un curs? vols estar informat dels cursos que fem? Subscriu-te a la newsletter i et tindrem puntualment informat de tots els cursos i tallers.

Envia'ns un whatsapp!
Powered by