ESCAPE ROOM EDUCATIU PER L’OCUPACIÓ

Estàs cansat d’estar inactiu i tens ganes de trobar una feina? Creus que necessites ajuda per fer correctament el currículum o la carta de presentació? Et costa fer-te visible en les empreses a l’hora d’aconseguir feina? T’agradaria saber quines són les teves habilitats i quin tipus de feina s’adequa a les teves competències? No saps què busquen les empreses per seleccionar un candidat?

No et preocupis, nosaltres t’oferim assessorament en tot el procés de la cerca de feina.

No havies pensat mai en fer un escape room educatiu per l’ocupació? mcempreses t’aporta la millor alternativa: L’ESCAPE ROOM EDUCATIU PER L’OCUPACIÓ

EN QUÈ CONSISTEIX?

L’Escape Room Educatiu per l’Ocupació està dissenyat per donar a conèixer la situació del mercat de treball i facilitar eines i estratègies que ajuden a la recerca de feina. Però, amb el nostre Escape Room Educatiu per l’Ocupació, ho fem d’una manera creativa i divertida. Mitjançant aquest joc d’enginy els participants es poden posar en la pell dels empresaris a l’hora de contractar als empleats i veuen, en primera mà, què busquen les empreses. Aprenen també com destacar el seu currículum respecte els altres candidats, com vendre’s i mostrar les seves competències personals i professionals, etc.

PERQUÈ CONTRACTAR EL NOSTRE ESCAPE ROOM EDUCATIU?

Aprenentatge

Perquè tens l’oportunitat de rebre assessorament en la cerca de feina, conèixer com es troba l’estat del mercat laboral actual i saber què busquen les empreses a l’hora de seleccionar un candidat.

Portabilitat

Perquè som flexibles i ens adaptem fàcilment a diverses ubicacions. El nostre escape room no és fix, sinó que és portable. Disposem d’un escape room fàcil de desplaçar per implantar-nos en diversos entorns i poder “jugar” en qualsevol habitació

CONTINGUTS I COMPETÈNCIES:

  • Facilitar eines per la recerca de feina: Com fer el CV, la carta de presentació
  • Com superar una entrevista de feina correctament
  • Tècniques i instruments d’ocupació per a la cerca de feina
  • Oferir un itinerari professional depenent de les competències adquirides
  • Conèixer el mercat laboral i saber què busquen les empreses
  • Aprendre a diferenciar-se de la competència
  • Competències personals: Potenciar la lògica, la creativitat i l’enginy.

A QUI ESTÀ DESTINAT? QUI EL POT CONTRACTAR?

Sector Públic

El sector públic com Ajuntaments, Cambres de Comerç i Consells Comarcals que realitzen cursos de formació ocupacional i volen oferir aquesta metodologia innovadora com a eina desenfadada per aprendre de forma lúdica com inserir-se al món laboral.

Empreses

L’empresa que vol conèixer com millorar les seves seleccions de personal.

Et podem ajudar?