Com automatitzar emails amb MailChimp

Com automatitzar emails amb MailChimp

Per automatitzar emails amb MailChimp quan un usuari es subscriu a la nostra newsletter, primer de tot hem de tenir creada una llista a MailChimp.

Una vegada tenim una llista creada, hem d’anar a l’apartat “Lists”, seleccionar la llista que volem treballar, i fem click damunt el botó “Signup forms”.

Automatizar emails con MailChimp

Automatizar emails con MailChimp
Tot seguit veurem una pantalla amb tots els tipus de formulari, seleccionem la primera opció, “General forms”.

Automatizar emails con MailChimp

Tot seguit veurem moltes opcions diferents per a configurar, editar, etc. No hem de tornar-nos bojos. Primer de tot, i molt important, és que seleccionem l’idioma amb el que volem que els usuaris rebin els nostres e-mails automàtics.

Per fer-ho, hem de fer clic al botó “Translate it”, i just a sota seleccionar l’idioma que desitgem. Veruem que just a sota apareixen frases predissenyades ja traduïdes. És MOLT IMPORTANT revisar-ho, ja que a vegades les traduccions no són del tot exactes.

Automatizar emails con MailChimp

Una vegada hem fet aquest primer pas, ja podem començar a treballar amb els emails predissenyats que s’enviaran a tots els nostres subscriptors de manera automàtica.

Per a veure tots els e-mails disponibles, hem de fer scroll fins la part de dalt de tot de la pantalla i fer clic al desplegable sota de “Forms and response emails”.

Automatizar emails con MailChimp

Al fer clic al desplegable, podrem veure tots els e-mails perdissenyats que hi ha per a què podem configurar-los al nostre gust. D’aquesta manera, cada vegada que un usuari es subscribi, rebrà l’email corresponent en cada cas, com per exemple: Benvingut, ja estàs inscrit a la nostra newsletter, entre altres. El mateix passarà també si es desubscriu. Se li enviarà en cada moment el mail corresponent a les seves accions.

Comparteix l'article

Et podem ajudar?