Facebook Ads des de MailChimp

Facebook Ads des de MailChimp

Mailchimp presenta les Campanyes publicitàries a Facebook. Una nova i potent forma de que les empreses creixin en audiència i puguin adquirir noves vendes. A partir d’ara, amb la nova funció de Facebook Ads des de MailChimp, es podran crear anuncis de Facebook amb la mateixa interfície de MailChimp.

Tenim una nova campanya, la de Facebook Ads (anuncis de Facebook). Una manera fàcil de publicar anuncis a Facebook. Si connectes i configures correctament les contes de MailChimp amb Facebook, podràs veure les pàgines que gestiones.

[gdlr_styled_box content_color=”#ffffff” background_color=”#F1F1F1″ corner_color=”#72D5CD” ]SORTEGEM UN CURS! APRÈN A FER E-MAIL MÀRQUETING A TRAVÉS DE MAILCHIMP[/gdlr_styled_box]

Segmentació de Facebook Ads des de MailChimp

Quan vulguis fer un anunci, hauràs de preguntar-te qui vols que vegi aquest anunci? Una llista, un segment, un públic similar al de la teva llista de Mailchimp, etc.

La segmentació i la capacitat d’escollir correctament a qui mostres un tipus d’anunci o un altre, pot fer que el teu negoci creixi en vendes i comencis a assolir els teus objectius.

[gdlr_styled_box content_color=”#ffffff” background_color=”#F1F1F1″ corner_color=”#72D5CD” ]CURS DE MAILCHIMP PER DEIXAR D’ENVIAR E-MAILS I COMENÇAR A FER E-MAIL MÀRQUETING[/gdlr_styled_box]

Facebook i MailChimp junts amb objectius comuns

Amb Facebook Ads des de MailChimp, per una banda podràs escollir entre tots els usuaris de la teva base de dades de MailChimp, a qui li mostres què, i per l’altra, podràs treballar amb MailChimp per fer e-mail màrqueting a través de newsletters.

Dissenya el teu anunci, com ho faries amb una newsletter, i segons diuen, fer-ho sense costos addicionals. “Pagui el mateix que com ho faries a través de Facebook”.

Comparteix l'article

Facebook Ads des de MailChimp

Facebook Ads des de MailChimp Mailchimp presenta les Campanyes publicitàries a Facebook. Una nova i potent forma de que les empreses creixin en audiència i

Llegir més »
Et podem ajudar?