StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses

StartupNow, Jornades d'Emprenedoria

Els dies 6 i 7 de Juny de 2017 es va celebrar StartupNow, unes Jornades d’Emprenedoria al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
Dins aquestes Jornades es van proposar diverses activitats per incentivar la connexió i la generació de contactes entre empreses, emprenedors i inversors. Dins les activitats proposades, una d’elles era la presentació d’idees i projectes d’emprenedors així com exemples d´emprenedors que van explicar els seus casos d’èxit, com ho han viscut, etc. A més a més, també es van proposar dues taules rodones.
La primera d’elles es desenvolupava entorn al concepte “Experiències i conclusions de ser emprenedor”. Pel que fa a la segona, es va tractar el tema “Les diferents vies de finançament actuals per l’emprenedoria”.
 

Ponents i col·laboradors StartupNow

 

1. Vivelus – Ricard Sanz

Vivelus, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesVívelus és la forma més autèntica de conèixer el territori, vivint experiències creades per autèntics viatgers. Seleccionen i creen les millors experiències de cada lloc per a què les visquis en primera persona. Les més autèntiques, les que no es troben fàcilment, les que et faràn viure moments memorables i que recordaràs durant molt de temps.
 

2. Animal Hero Universe

Animal Hero Universe, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesAnimal Hero és un projecte transmedia format per diferents plataformes on l’usuari podrà interactuar amb cada una de les seves parts. El nucli principal és un videojoc terapèutic destinat a reforçar i millorar certes capacitats cognitives en nens amb Síndrome de Down (SD) i fomentar una forma més creativa i divertida d’aprendre.
 

3. Vox Brava – Romina Rusu

Tens una propietat i necessites ajuda per a vendre-la? Vox Brava t’assessora, s’encarrega de donar-li vida i t’evita totes les preocupacions que puguis tenir. Ara és el moment de vendre una propietat amb condicions!
 

4. La Brava – Sergi Carmona

La Brava, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesAllà on les onades trenquen amb força contra les roques. Allà on les gavines sobrevolen castells de sorra fina i els turons de pins amaguen paisatges de cales úniques. Allà, enmig del refugi dels teus somnis d’estiu, és on neix La Brava, la primera cervesa inspirada en la Costa Brava.
 
 

5. SolarCasa Energy – Joan Pujolar

SolarCasa Energy, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesSolarCasa Energy, especialistes en energia solar fotovoltaica. Apostem clarament per l’energia del sol, una energia neta, inesgotable i accessible, recolzant la utilització d’altres energies renovables.
 
 

6. Social Point – Marc Canaleta

SocialPoint, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesSocial Point és una referència mundial en jocs d’acció per a mòbils, jocs d’atzar, socials i d’estratègia, amb mega-èxits com Dragon City, Llegendes del monstre, el nou xef Mundial i Terra dels Dracs, i una base de fans activa de més de 50 milions de jugadors.

 
 

7. Conductr – Julià Carboneras

Conductr, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses
 
Conductr ofereix una solució pràctica per a DJs i artistes en viu que busquen viatjar amb poc pes. És un gran controlador  molt útil per a l’usuari d’Ableton que vol utilitzar-lo amb un iPad.”

 
 

8. Last Love – Lluïsa Castro

LastLove neix de la passió per la moda, i el seu servei és de compra i venta de moda de segona mà & vintage de firmes premium. L’usuari decideixs si vol renovar el seu vestidor o adquirir peces especials. Nosaltres mitjançant un procés de qualitat, ens encarreguem de la teva satisfacció.

 
 

9. My Chef Tool – Adrià Bosch

My Chef Tool és una eina / aplicació de gestió completa i de fàcil us per a negocis relacionats amb l’hosteleria i la restauració. També podràs crear plats, la carta i fitxes tècniques indicant els seus al·lèrgens. Podràs també portar un control d’ingressos i gastos, distribució, pedidos a través del TPV, traduïr els plats de la carta a més de 6 idiomes, etc.
 
 

10. Cliwi – Llorenç Bové

Cliwi, StartupNow, Jornades d'emprenedoria, mcempresesDiferents empreses ens reten a diari a realitzar fotografies per a poder guanyar premis. Participa i al instant sabràs si has sigut l’afortunat. Cliwi és l’aplicació on podràs guanyar milers de premis de forma gratuïta i amb un sol clic!

 
 

11. Zonetacts – Francesc Grau

Zonetacts, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempresesZonetacts és una app revolucionària basada en converses geolocalitzades entre persones properes i sense necessitat que es coneguin prèviament. Una comunicació natural tal com faríem sense eines tecnològiques: quan acabem la conversa, desapareix.
Per descobrir una nova manera de relacionar-te amb els demés, només necessites tenir Zonetacts.
 

12. Ulule – Gus Vieira

Ulule, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses
Ulule permet descobrir i donar vida a projectes originals. A Ulule, els projectes només són financiats si arriben (o sobrepassen) el seu objectiu de recaudació. El nostre objectiu: empoderar a creadors i emprenedors a gran escala. Per aconseguir-ho: oferim un seguiment personalitzat a tots els projectes Ulule.
 
 

13. Xkelet – Jordi Tura

Xkelet, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses
XKELET, la inmovilització personalitzada a cada pacient i a cada extremitat. Gracies a l’estat de la tecnologia d’impressió 3D, cambiarem el paradigma del mètode tradicional de les inmovilitzacions post-traumàtiques i terapèutiques.
 
 

14. Llagurt – Íngrid Rahola

Llagurt, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses
 
Llagurt és el nom d’una original i innovadora proposta emmarcada en el servei de la restauració, especialitzada en l’elaboració i la venda de llagurts gelats artesans i llagurt natural, caracteritzada principalment pel seu bon gust i pel seu baix contingut en greixos, amb la qual cosa es presenta com un producte alternatiu al gelat tradicional.
 
 
 

15. Fel Faixedas

Fel Faixedas, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses
Humorista i actor de renom en l’entorn Català, ex humorista del trio “Teatre de Guerrilla”, actualment preparant un nou espectacle en solitari anomenat “Bona nit benparits”.
Fel ens va acompanyar a les jornades dinamitzant la taula rodona de finançament, sense faltar el seu toc crític i d’humor.
 
 

16. Free-Ham (Cintia Ortuño)

Free-Ham, StartupNow, Jornades d'Emprenedoria, mcempreses Free-Ham és una hamburgueseria saludable la qual té com a objectiu aconseguir una quota de mercat no explotada anteriorment juntament amb l’ajuda d’una aplicació fresca i funcional.
 

Comparteix l'article

Et podem ajudar?