Campanyes de MailChimp des de mòbils

Els usuaris cada cop accedeixen més a Internet a través de dispositius mòbils i l’e-mail màrqueting segueix essent una molt bona opció de generació de vendes, tot i que molts creuen que estava completament mort.
Una molt bona opció per treballar correctament l’email màrqueting i conseguir futurs leads és utilitzant les campanyes de MailChimp des de dispositius mòbils a través de la seva app.
Un cop entrem a l’aplicació de MailChimp, primer hem de registrar-nos si no tenim un compte, o iniciar sessió si ja utilitzem MailChimp al nostre ordinador.
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
 
Tot seguit, veurem totes i cada una de les possibilitats que ens ofereix MailChimp per treballar a través de la seva app per mòbils.
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
 

  • Dashboard: Dividit en 3 apartats, ens permet veure notícies rellevants del sector, tenir una vista de la teva audiència i conèixer l’activitat dels teus subscriptors.
  • Lists:  Veure les llistes creades al nostre compte i obtenir informació d’obertures i clics.
  • Campaigns: Aquí tenim l’opció de veure les campanyes existents, i al botó de dalt a la dreta hi ha la possibilitat de crear una campanya nova.
  • Reports: Dins de “reports” s’observen els resultats de les campanyes enviades. El % d’obertures, i el % de clics.
  • Automation: L’última opció permet veure els resultats dels mails automatitzats.

Un cop vistes totes les opcions, ens centrarem en la creació d’una campanya.

Crear campanyes de MailChimp des de mòbils

El primer pas per crear una campanya de MailChimp és prémer el botó de dalt a la dreta de la pestanya campanyes i seguidament prémer el botó de ‘Create’.
 
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
 
Després apareix una nova pantalla on s’ha de prémer damunt el botó “Edit and Preview” i escollir les imatges, el text i el disseny de la newsletter d’acord al missatge que volem transmetre als usuaris.
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
Tot seguit, s’ha arrossegar el desplegable on diu “Campaign Information” cap amunt.
Campanyes de mailchimp des de mòbils, mcempreses
Un cop aquí, primer de tot hem d’escollir un nom de campanya adient i d’acord al nostre objectiu, però sobretot s’ha d’escollir un nom que nosaltres recordem de què va la campanya només llegir-lo.
Finalment, també s’ha d’escollir la llista de subscriptors a qui volem enviar la campanya, així com l’email, l’assumpte de l’email i altres configuracions, i ja tindrem la nostra primera campanya creada.

Comparteix l'article

Et podem ajudar?