Jornades d’E-commerce WorkShop

Els dies 26 i 27 d’Octubre del 2017 es va celebrar la segona edició d’e-commerce Workshops al Monestir de Sant Feliu de Guixols.

L’esdeveniment va comptar amb Workshops, conferències i activitats de Networking. Paralelament es van realitzar, a més, tallers de Google Adwords gràcies a BizMarketing.

En aquesta trobada es van tractar  totes les novetats de l’e-commerce així com les eines fonamentals per fer créixer un negoci a mà d’especialistes del sector. Mitjançant diferents tallers, xerrades i conferències s’explica les diferents opcions dins l’e-commerce, els aspectes legals, les solucions tècniques, aplicacions i l’economia col·laborativa.

Aquesta jornada de dos dies va comptar amb tres apartats: les ponències i conferències, els casos reals de persones que han posat en marxa els seus e-commerce i l’activitat de Networking.

  • Ponències i conferències. En Xavier Romo, formador a Mcempreses i consultor en Màrqueting Digital a BizMarketing, va iniciar les jornades amb “l’eCommerce ha mort” i, l’Albert Alemany, director d’AlterEgo Web, ens va sorprendre amb l’explicació sobre com iniciar-nos en el comerç electrònic i sobre com arribar a gestionar-lo. Vam aprendre, a més, a conèixer com afecta la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i la Llei d’Internet (LSSICE) a l’eCommerce amb Georgina Andrés Ricart i Jaume Feliu Casas de Economia Sensible. Per finalitzar el primer dia de jornada, Jordi Gamell, social media Strategist, expert en gestió i formador en xarxes socials i fotògraf, ens va parlar de les xarxes socials en l’eCommerce.
    El segon dia, la jornada va començar amb el consultor comercial de Catalunya de Correos Express,  Àngel Ayats, amb “ el negoci online sense límits” i, el va seguir en David Martin, fundador i director executiu de Tradeinn que va fer èmfasi en la facilitat de la venta online. D’aquí el títol de la seva ponència  “estem a un sol “click” del canvi”. Amb Jordi Ordoñez, consultor en eCommerce, vam veure com aconseguir una bona estrategia SEO per eCommerce, com optimitzar el lloc web de la teva botiga online perquè aparegui en els primers llocs de les SERP de Google. Seguidament, vam parlar de l’eCommerce i les seves solucions per la venta internacional amb Noelia Ruiz, de Comercia Global Payments, i, les ponències van finalitzar amb Carles Bonfill de Easypromos acostant-nos al món de les promocions a les xarxes socials i com aquestes poden ajudar al teu negoci online.
  • Casos reals. Organic Cotton Colours, i Antic&Chic ens van narrar quina ha estat la seva experiència pròpia en la creació del seu e-Commerce . Què els va funcionar? quins reptes es van trobar pel camí? Com es van finançar? Quins resultats van aconseguir?
    Organic Cotton Colours, una empresa amb més de 20 anys d’experiència que treballa el cotó 100% orgànic a color i sense tints, ens va explicar la seva vivència sobre l’eCommerce i va resoldre els dubtes sobre aquest procés. També vam veure el cas d’Antic&Chic, una firma de decoració on es creen espais que emocionen. Ells ens van explicar també amb molt de detall la seva experiència amb el comerç electrònic.
  • Networking. David Alberca, consultor i formador a McEmpreses, va dur a terme el Networking, potenciant i estimulant la importància de construir una xarxa de contactes que facilitin i ajudin a generar oportunitats de negoci.   

Comparteix l'article

Et podem ajudar?